Om Pac

Med ett komplett sortiment och kunskap långt utöver det vanliga.


Pac (tidigare Pac-Production) startade 1973 som tillverkare av skokartonger. Idag är vi en fullsortimentsgrossist med ett mycket uppskattat helhetskoncept.  Det innebär att vi, förutom att leta upp de bästa och mest prisvärda förpackningstillverkarna i världen och köpa in direkt från dem, utan fördyrande mellanhänder, även erbjuder massor av kunskap, oslagbar logistik och kundunika lösningar. Tack vare förvärvet av City Papper i januari 2016 har vi avsevärt ökat vår kompetens inom städ- och kem.

 

[ Se filmen om Pac ]

Nytt logistikcenter

Vårt nybyggda logistikcenter om 20.000 kvm stod klart i oktober 2016 och vi har flyttat in i dessa moderna lokaler som är uppförda enligt GreenBuilding krav. Green Building var ett EU-initiativ under 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen i bygg- och fastighetssektorn. I Sverige har GreenBuilding blivit ett starkt varumärke för energibesparing. Kravet är att man använder 25% mindre energi än nybyggnadskraven.

 

Webbhandel

Du handlar när du har tid och lust. Vår webbhandel har öppet dygnet runt och året om. Lika smidigt som säkert.

Snabba leveranser

Om vi får din order före kl. 11 levereras dina produkter i de allra flesta fall redan nästa arbetsdag.

Personlig service

Frågor och funderingar? Eller helt enkelt bara behov av att diskutera med någon som är expert på det här? Hör av dig till din säljare eller kontakta kundtjänst på huvudkontoret i Örebro, tel 019-17 57 00.

Egen grafisk designavdelning

Ofta har våra kunder en idé om hur deras profilmaterial ska se ut. Då är det bara att lämna skissen (kan vara mer eller mindre avancerad, ritad på en servett funkar bra) till vår grafiska formgivare, som inom kort presenterar en professionell, kundunik och produktanpassad design.

Ständiga förbättringar

Vi har utökat vårt redan breda sortiment av städ- och kemartiklar genom förvärv av City Papper AB och fördelarna med att välja Pac blir ännu tydligare.

Butiker

I våra välsorterade butiker kan du handla när det passar dig. Våra butiker finns på  Berglundavägen 5-7 i Örebro, Partihandlarvägen 27 i Årsta och Bolandsgatan 15B i Uppsala.

Snabba fakta om Pac

  • Omsätter ca 560 MSEK.

  • AAA – högsta kreditvärdighet enligt Soliditet.

  • 100 medarbetare.

  • Huvudkontor och logistikcenter i Örebro.

  • Butik i Örebro, Årsta och Uppsala.

  • Försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall.

  • 20 000 kvm logistikcenter i Örebro varifrån vi snabbt och enkelt når hela Skandinavien.

  • Familjeägt genom Förvaltnings AB Västerstaden.

Showroom

Boka gärna ett besök i någon av våra showroom i Örebro, Uppsala, Årsta, Göteborg eller Malmö via din säljare!