Jul & nyår 2018

Årets kollektioner av julservetter och juldukar i engångsmaterial går nu att handla här i Pac:s webbhandel. Klicka bara på kategorin Jul 2018.

Enfärgade juldukar och julservetter samsas med hela serier av mönstrade dukar, servetter, vepor m.m. som hör ihop och säkerställer snygga julbord och stilren buffédukning till nyår. De mönstrede designserierna hittar du i kategorin Juldesign.

Glöm inte ljuslyktor och tillhörande julljus som förhöjer känslan på vilket julbord som helst. Nuförtiden kan man ju också välja LED-ljus för att slippa brandrisken.

Om du vill ha snygga ljuslyktor klickar du på katergorin Ljushållare. Där finns jullyktor i flera olika färger och stilar. Glöm inte heller glöggbägare till mingel.
 
På julbordet finns det ju också behov av uppläggningsfat, gastroformar, salladstallrikar och mikroformar. Det köper du naturligtvis också här i vår webbshop. Är du inte webbkund ännu? Fyll i formuläret på denna sida, så återkopplar vi till dig.
 

God jul och gott nytt julbord önskar vi på Pac!

 

P.s. De flesta säsongsprodukterna är beställningsvaror som vi beställer allt eftersom det kommer in order från våra kunder, så beställ i god tid! Räkna med minst en veckas ledtid. Var snäll och notera att vi inte har returrätt på julartiklar.

Presentpapper och band för en stämningsfull jul

Vår julpapperskollektion är större än någonsin. Här kan du hitta klassiska julpapper med traditionella julmönster men även papper med en modern twist och mönsterbild. I årets kollektion har vi även fina etiketter och presentpåsar. Banden är självklart i fokus under julen och hos oss kan du hitta de band som sätter den där extra pricken över i-et på paketen. Kanske väljer du ett brett rött band eller varför inte flera band i olika färger och kvaliteter så att du kan variera paketen i det oändliga. Det blir en underbar jul i år.

Pac-Sterling kataloger

Här är våra nya kataloger för Sterlings sortiment.


Snart är det dags att göra fint och tända ljus hemma. I höst- och julkatalogen har vi samlat massor av härlig inspiration och produktnyheter blandat med vinterns klassiker.

 

Sterling katalog 2017-2018 Sterling katalog höst & jul 2017 Prislista Sterling 2017-2018
Sterling katalog 2017-2018 Sterling höst & jul 2017 Prislista Sterling