Jul och nyår 2018

Årets kollektioner av julservetter och juldukar i engångsmaterial går nu att handla här i Pac:s webbhandel. Klicka bara på kategorin Jul 2018.

Enfärgade juldukar och julservetter samsas med hela serier av mönstrade dukar, servetter, vepor m.m. som hör ihop och säkerställer snygga julbord och stilren buffédukning till nyår. De mönstrede designserierna hittar du i kategorin Duni Jul.

Glöm inte ljuslyktor och tillhörande julljus som förhöjer känslan på vilket julbord som helst. Nuförtiden kan man ju också välja LED-ljus för att slippa brandrisken.

Om du vill ha snygga ljuslyktor klickar du på katergorin Ljushållare. Där finns jullyktor i flera olika färger och stilar. Glöm inte heller glöggbägare till mingel.
 
På julbordet finns det ju också behov av uppläggningsfat, gastroformar, salladstallrikar och mikroformar. Det köper du naturligtvis också här i vår webbshop. Är du inte webbkund ännu? Fyll i formuläret på denna sida, så återkopplar vi till dig.
 

God jul och gott nytt julbord önskar vi på Pac!

 

P.s. De flesta säsongsprodukterna är beställningsvaror som vi beställer allt eftersom det kommer in order från våra kunder, så beställ i god tid! Räkna med minst en veckas ledtid. Var snäll och notera att vi inte har returrätt på julartiklar.

 


2018-09-20