Vi gör mer


Städ, Kem & Hygien

Libresse Bindor Ultra Plus Wing refillkassett Tork

Libresse Bindor Ultra Plus Wing refillkassett Tork

Mått:10x56 st/kassett
Färg:Ultra Plus
Material:
Antal/frp:560
Art.nr:3515220
BESKRIVNING

3 av 5 vill ha gratis mensskydd på arbetsplatsen eller kontoret, enligt en undersökning gjord av Sifo på uppdrag av Essity 2021. Med den nya dispensern från Essitys varumärken Tork och Libresse blir det enkelt att uppgradera toaletterna med mensskydd och visar att ni värnar om all personal och varje besökare.  Använd färdigpackade kassetter av Libresse bindor Ultra+ Wing för att spara tid vid påfyllningen.

Tunna Svanenmärkta bindor med vingar. SecureFit™: Perfekt passform säker mot läckage. TripleProtection: Barriärer längs kanterna, en kärna som absorberar snabbt och förstärkt läckageskydd bak. Med Roll.Press.Go™ rullar du bara in det använda mensskyddet i plasten och pressar ihop de förlimmade kanterna. Dermatologiskt testad och utan parfym. Libresse bindor med SecureFit™ och TripleProtection är specialdesignade för att forma sig efter din kropp och sitta på plats. Så att du kan känna dig trygg under din menscykel, oavsett var du befinner dig.

Fördelar + Ultratunn, med vingar för perfekt passform + Ultra-andningsbart toppskikt, för en fräsch känsla + Dermatologiskt testad och utan parfym

3515220

 
Libresse Bindor Ultra Plus Wing refillkassett Tork
Övrig information
Övrig information
3515201

Dispenser Tork Libresse för mensskydd

Beskrivning
Mått:320x121x394 mm
Färg:Vit
Material:Plast
Antal/frp:1
Art.nr:3515201

3 av 5 vill ha gratis mensskydd på arbetsplatsen, enligt en Sifo-undersökning som utfördes på uppdrag av Essity 2021. Med den nya Essity dispensern

...från varumärkena Tork och Libresse är det enkelt att uppgradera toaletterna med mensskydd och visa att du bryr dig om personal och besökare. I dispensern finns såväl bindor som tamponger och trosskydd, vilket innebär att det alltid finns ett passande skydd.

3515239

Libresse Tampong Normal Tork

Beskrivning
Mått:1x384 st
Färg:Normal
Material:
Antal/frp:384
Art.nr:3515239

Främja personal och kunders välbefinnande med Libresse Tamponger i Tork Period Care Dispenser. Denna refill är anpassad för dispenser. Dermatologiskt vänliga och parfymfria för

...att vara skonsamma mot huden. En ultratunn design gör dem lätta att sätta in, med vågiga kanaler som  hjälper till att absorbera och ett extra lager som förhindrar ludd. Förpackningen har en smart vrid- och öppningslösning så att tampongerna är lätta att använda.

3515238

Libresse Bindor Ultra + Wing Refill Tork

Artikel märkt med EU-Blomman.Svanen-märkt artikel.
Beskrivning
Mått:2x150 st
Färg:Ultra Plus Wing
Material:
Antal/frp:300
Art.nr:3515238

Ultratunna bindor med vingar, SecureFit™-teknik och TripleProtection som skyddar mot läckage. Öka personalens och gästernas välbefinnande med Libresse Ultra Sanitary Pads till Tork Period

...Care Dispenser. De här bindorna med vingar har tre smarta absorptionszoner för en fräsch känsla och en Cour-V™-form som anpassar sig efter kroppen för maximal komfort. Tillsammans med vingarna förhindrar TripleProtection-tekniken läckage, samt ger en säker passform. Bindorna är fria från parfym och dermatologiskt testade för att skona känslig hud. Dessutom är de svanenmärkta och visar ditt engagemang för miljön.

3515237

Libresse Multistyle Trosskydd Tork

Artikel märkt med EU-Blomman.
Beskrivning
Mått:2x150 st
Färg:Multistyle
Material:
Antal/frp:300
Art.nr:3515237

Visa att du bryr dig om personalens och gästernas välbefinnande med Libresse Multistyle Panty Liner refiller till Tork Period Care Dispenser. De tunna och

...diskreta trosskydden kan användas med alla slags underkläder och tack vare CurveFit™-teknik formar de sig smidigt efter kroppen. De är tillverkade utan doftämnen, är dermatologiskt testade för maximal komfort och har ett ytskikt som andas för en fräsch känsla. Trosskydden är dessutom märkta EU Ecolabel, vilket visar att du bryr dig om miljön. Tunna och diskreta trosskydd med CurveFit™-teknik för maximal komfort, dermatologiskt testade och fria från parfym för att passa alla hudtyper.

3515215

Libresse Trosskydd So Slim refillkassett Tork

Övrig information
Övrig information
Beskrivning
Mått:8x150 st/kassett
Färg:So Slim
Material:
Antal/frp:1200
Art.nr:3515215

3 av 5 vill ha gratis mensskydd på arbetsplatsen eller kontoret, enligt en undersökning gjord av Sifo på uppdrag av Essity 2021. Med den

...nya dispensern från Essitys varumärken Tork och Libresse blir det enkelt att uppgradera toaletterna med mensskydd och visar att ni värnar om all personal och varje besökare.  Använd färdigpackade kassetter av Libresse trosskydd So Slim för att spara tid vid påfyllningen.

Tunt, diskret och Svanenmärkt trosskydd som kan användas i alla typer av trosor. Perfekt trosskydd att använda varje dag, för en fräsh känsla eller vid flytningar CurveFit™: Formar sig efter dig så att du alltid kan känna dig lika bekväm. Styckförpackat. Dermatologiskt testad och utan parfym. Libresse trosskydd med ProSkin-formula kombinerar en unik pH-balanserad infusion och ett extra andningsbart material, för att ta hand om underlivet.

Fördelar + Färdigpackade kassetter för att spara tid. + Tunt och diskret mensskydd med perfekt passform. + Ultra-andningsbart toppskikt, för en fräsch känsla. + Dermatologiskt testad och utan parfym.

3515230

Libresse Trosskydd So Slim Tork

Övrig information
Övrig information
Beskrivning
Mått:5x90 st
Färg:So Slim
Material:
Antal/frp:450
Art.nr:3515230

Tunt, diskret och Svanenmärkt trosskydd som kan användas i alla typer av trosor. Perfekt trosskydd att använda varje dag, för en fräsh känsla eller

...vid flytningar. CurveFit™: Formar sig efter dig så att du alltid kan känna dig lika bekväm. Styckförpackat. Dermatologiskt testad och utan parfym. Libresse trosskydd med ProSkin-formula kombinerar en unik pH-balanserad infusion och ett extra andningsbart material, för att ta hand om underlivet.

Fördelar + Tunt och diskret mensskydd med perfekt passform. + Ultra-andningsbart toppskikt, för en fräsch känsla. + Dermatologiskt testad och utan parfym.

Transportförpackning (TRP): 5 x 90-pack. Konsumentförpackning: 3 x 30-pack.