
Uppläggningsfat palmblad
BeskrivningMått: | 33,5x23x2,5 cm |
Färg: | Natur |
Material: | Palmblad |
Antal/frp: | 200 |
Art.nr: | 4000032 |
...palmer huggs ned. Bladen rengörs med vatten som sedan formas till skålar, tallrikar och fat - 100% naturligt!
Uppläggningsfat
BeskrivningMått: | 350x240 mm |
Färg: | Natur |
Material: | Bagasse |
Antal/frp: | 150 |
Art.nr: | 3344485 |
...utformade för att fungera i catering, takeaway och andra serveringssammanhang där både funktion och utseende spelar roll. Bagasse är ett alternativ för dem som vill ha praktiska, snygga och miljövänliga matförpackningar. Det är vattentåligt upp till 100 grader - utan läckage. Materialet klarar även frystemperaturer.
Kupollock till uppläggningsfat
BeskrivningMått: | 350x240x60 mm |
Färg: | Klar |
Material: | rPET |
Antal/frp: | 50 |
Art.nr: | 3354485 |
...utformade för att fungera i catering, takeaway och andra serveringssammanhang där både funktion och utseende spelar roll. Bagasse är ett alternativ för dem som vill ha praktiska, snygga och miljövänliga matförpackningar. Det är vattentåligt upp till 100 grader - utan läckage. Materialet klarar även frystemperaturer.
Uppläggningsfat
BeskrivningMått: | 460x300 mm |
Färg: | Natur |
Material: | Bagasse |
Antal/frp: | 100 |
Art.nr: | 3344486 |
...utformade för att fungera i catering, takeaway och andra serveringssammanhang där både funktion och utseende spelar roll. Bagasse är ett alternativ för dem som vill ha praktiska, snygga och miljövänliga matförpackningar. Det är vattentåligt upp till 100 grader - utan läckage. Materialet klarar även frystemperaturer.
Kupollock till uppläggningsfat
BeskrivningMått: | 460x300x80 mm |
Färg: | Klar |
Material: | rPET |
Antal/frp: | 50 |
Art.nr: | 3354486 |
...utformade för att fungera i catering, takeaway och andra serveringssammanhang där både funktion och utseende spelar roll. Bagasse är ett alternativ för dem som vill ha praktiska, snygga och miljövänliga matförpackningar. Det är vattentåligt upp till 100 grader - utan läckage. Materialet klarar även frystemperaturer.