Arbeta hos oss | Pac-production Sweden AB

Vi söker

Etablerad säljare eller vårt nästa stjärnskott

till Stockholm/Örebro

Vi söker två engagerade säljare med placering antingen i Stockholm eller Örebro. Du ska vara sugen på att göra affärer och ska drivas av att underlätta våra kunders vardag. Vi vill att du har minst 3-årigt gymnasium i ryggen, erfarenhet av att sälja och B-körkort. Vi behöver en kreativ och påhittig person som har fokus på uppgiften och förmågan att slutföra arbetsuppgifter. Du kommer ta hand om både mindre och större kunder och för rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom företaget. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Vi söker dig som

  • är hängiven och noggrann
  • har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
  • är organiserad och kan prioritera och strukturera dina arbetsdagar på egen hand

Om oss

Pac köper in, lagerhåller och säljer engångs- och förbrukningsartiklar till företags inom hotell/restaurang/catering (HORECA). Vi har en tydlig tillväxtambition och vår strävan som företag är att ständigt söka nya lösningar som är mer effektiva, hållbara och lönsamma jämfört med de som finns tillgängliga idag. Förutom anställning i ett engagerat företag erbjuder vi dig en rolig och utvecklande tjänst med trevliga kollegor. Du kommer få löpande internutbildning och coaching. Vi erbjuder dig tjänstebil, dator och mobiltelefon. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, företagshälsovård samt pensions- och försäkringsrådgivning.

Dina arbetsuppgifter

  • Du ska aktivt utveckla och bygga upp försäljningen inom vårt affärsområde HORECA (hotell/restaurang/catering).
  • Via säljsamtal, digitala kanaler och främst personliga besök ska du bearbeta potentiella kunder samt utveckla och underhålla befintliga affärer.
  • Du kommer skriva och följa upp offerter samt genomföra affärsavslut, planera och delta vid mässor. Du kommer arbeta självständigt inom affärsområdet med hjälp av vår back office.

Kontakt

Välkommen in med din ansökan senast 2019-10-04. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Mejla ditt CV och personliga brev till  rekrytering@pac.se. Har du frågor, kontakta:

Jakob Alan, regionschef
070-288 82 23
jakob.alan@pac.se

Martin Dehnberg, försäljningschef
070-624 12 17
martin.dehnberg@pac.se