Vi gör mer


Om Pac

Med ett komplett sortiment och kunskap långt utöver det vanliga.

Pac (tidigare Pac-Production) startade 1973 som tillverkare av skokartonger och senare pizzakartonger. Idag är vi en fullsortimentsgrossist med ett mycket uppskattat helhetskoncept.  Det innebär att vi, förutom att leta upp de bästa och mest prisvärda förpackningstillverkarna i världen och köpa in direkt från dem, utan fördyrande mellanhänder, även erbjuder massor av kunskap, oslagbar logistik och kundunika lösningar.

Se filmen om Pac ]

 

Vill du bli kund hos oss?

Om du är företagare och behöver förbrukningsartiklar får du gärna skicka en förfrågan till oss för att bli upplagd i vårt system, så du kan börja handla.

Saknar du inloggning?

Om du redan är kund hos oss, men inte har någon inloggning till webbhandeln, så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på tel. 019-175700.

Vi har öppet vardagar 08.00-16.00. 

Snabba leveranser

Om vi får din order före kl. 11 levereras dina produkter i de allra flesta fall redan nästa arbetsdag.

Personlig service

Frågor och funderingar? Eller helt enkelt bara behov av att diskutera med någon som är expert på det här? Hör av dig till din säljare eller kontakta kundtjänst på tel 019-175700 eller kontakt@pac.se.

Högeffektivt logistikcenter

Vårt nya huvudkontor och logistikcenter i Örebro stod klart 2016. Därmed fick vi tillgång till 20.000 kvadratmeter lageryta. Tack vare bra teknik och hög kompetens hos våra medarbetare har vi hög leveranssäkerhet och högeffektiv logistik.

Fastigheten är byggd enligt EU-initiativet Green Building, vilket innebär att byggnaden är minst 25% mer energieffektiv jämfört med nybyggnadskraven.

Hållbara produkter

Miljö och hållbarhet är viktigare än någonsin, vilket inspirerat oss att fortsätta bredda miljösegmentet i vår produktmix. Vi kan idag erbjuda en bättre produkt ur miljösynpunkt för huvuddelen av vårt standardsortiment. För att göra det enkelt att välja ett miljöanpassat alternativ har vi tagit fram take away-konceptet Urban to go, ett sätt för oss att hjälpa våra kunder välja rätt.

Plastbantar du? Vi har alternativen till nyproducerade produkter av fossil plast. Flera av våra produkter är tillverkade av förnyelsebara råvaror, restprodukter från jordbruket eller av återvunnet material. Idag finns exempelvis fibermaterial som bagasse och pulp vilka består av restprodukter från sockerrör respektive veteproduktion. Bambu och palmblad är andra naturliga material. PLA är ett biologiskt nedbrytningsbart ytmaterial från förnyelsebara råvaror som majsstärkelse eller sockerrör, vilket kan vara ett alternativ till PE-plast. Flertalet produkter kan återvinnas eller är industriellt komposterbara och själva råvaran är ofta certifierad enligt exempelvis FSC.

I webbhandeln är det alltid enkelt att hitta rätt, eftersom vi noga märker ut produkter med miljömärkningar. De produkter som är av ett snällare material märker vi ut med vår egen gröna klöver.