Vi gör mer


Pac från början till nu

Pac grundades 1973 av K-E Ahlm i Örebro. Känslan för material i kombination med smarta lösningar och effektiv produktion gav tidigt kundnyttor ute på fältet. Allra första produkten var kartonger till den lokala skoindustrin.

Även idag kan man säga att Pac:s koncept bygger på samma tankar som då. Vi erbjuder förbrukningslösningar så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. Huvudkontoret ligger fortsatt i Örebro och huserar idag i ett energieffektivt logistikcenter på 20 000 kvm.  Från och med 2017 ingår vi i Opti Group.

Pac ska vara ledande i Norden inom förbrukningslösningar

På Pac har vi produkterna, logistiken och kompetensen att lösa våra kunders behov av engångs- och förbrukningsartiklar.

Vi har en tydlig ambition att utvecklas tillsammans med såväl nya som nuvarande kunder. Pac har kort och gott en tydlig tillväxtambition. Vi strävar ständigt efter att söka nya lösningar som är mer effektiva, hållbara och lönsamma jämfört med de som finns tillgängliga idag på marknaden. 

Pac ska underlätta vardagen

Det gäller för alla i vårt system - såväl kunder, leverantörer, samarbetspartners som medarbetare. Med hjälp av Pac ska individer och företag få en enklare vardag och utvecklas framåt på ett långsiktigt och hållbart sätt. Här finns erfarenheten och kraften att utveckla kunderna och varandra. Engagemang är ledstjärnan för allt på Pac. Det ska kännas i alla kontakter med bolaget. 
 

Snabba fakta om Pac

  • Omsätter ca 650 MSEK.

  • 78 medarbetare.

  • Huvudkontor och logistikcenter i Örebro. 20 000 kvm, varifrån vi snabbt och enkelt når hela Skandinavien.

  • Försäljningskontor i Stockholm och Göteborg.

 

PAC är en del av OptiGroup

OptiGroup är en ledande europeisk distributionskoncern som erbjuder kundanpassade försörjningslösningar till B2B-kunder. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse aktörer främst inom städ & facility management, hotell & restaurang, hälso- och sjukvård, tillverkning & industri och den grafiska sektorn med produkter och försörjningslösningar som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet.

 

Se filmen om Pac ]

 

Sociala medier

Följ gärna Pac på Facebook, Instagram eller LinkedIn.

 

Snabba leveranser

Om vi får din order före kl. 11 levereras dina produkter i de allra flesta fall redan nästa arbetsdag.

Personlig service

Frågor och funderingar? Eller helt enkelt bara behov av att diskutera med någon som är expert på det här? Hör av dig till din säljare eller kontakta kundtjänst på tel 019-175700 eller kontakt@pac.se.

Högeffektivt logistikcenter

Vårt nya huvudkontor och logistikcenter i Örebro stod klart 2016. Därmed fick vi tillgång till 20.000 kvadratmeter lageryta. Tack vare bra teknik och våra medarbetares kompetens har vi hög leveranssäkerhet och effektiv logistik.  Fastigheten är byggd enligt EU-initiativet Green Building, vilket innebär att byggnaden är minst 25% mer energieffektiv jämfört med nybyggnadskraven.

Showroom

Boka gärna ett besök i vårt showroom i Örebro. Du får kontakt med någon av våra säljare via kundtjänst: 019-175700 eller kontakt@pac.se.

Vill du bli kund hos oss?

Om du är företagare och vill förenkla din vardag med våra förbrukningslösningar får du gärna skicka en förfrågan för att bli upplagd i vårt system, så du kan börja handla.

Webbhandel

Du handlar när du har tid och lust. Vår webbhandel har öppet dygnet runt och året om. Lika smidigt som säkert.

Saknar du inloggning?

Om du redan är kund hos oss, men inte har någon inloggning till webbhandeln, så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på tel. 019-175700.

Vi har öppet vardagar 08.00-16.00,  lunchstängt 12.00-13.00. 

Hållbara produkter

Miljö och hållbarhet är viktigare än någonsin. För att göra det enkelt att välja ett hållbart alternativ har vi tagit fram take away-konceptet Urban to go, ett sätt för oss att hjälpa våra kunder välja rätt.

Flera av våra produkter är tillverkade av förnyelsebara råvaror, restprodukter från jordbruket eller av återvunnet material. Flertalet produkter kan återvinnas eller är industriellt komposterbara och själva råvaran är ofta certifierad enligt exempelvis FSC.

I webbhandeln är det alltid enkelt att hitta rätt, eftersom vi noga märker ut produkter med miljömärkningar. De produkter som är av ett snällare material märker vi ut med vår egen gröna klöver.

Egen grafisk designavdelning

Ofta har våra kunder en idé om hur deras profilmaterial ska se ut. Då är det bara att lämna skissen (kan vara mer eller mindre avancerad, ritad på en servett funkar bra) till vår grafiska formgivare, som inom kort presenterar en professionell, kundunik och produktanpassad design.