Vi gör mer


Take away på asiatiskt vis

Vill du erbjuda dina kunder en smakupplevelse utöver det vanliga? Ta med smakerna av ditt asiatiska kök till dina kunders hem med våra take away-lösningar! Med våra förpackningar håller maten sig färsk under hela leveransen.

Vi erbjuder en mängd olika slags take away-artiklar i olika storlekar som passar alla rätter, från små sojabägare till familjesushi. Våra take away-lösningar är inte bara praktiska och användarvänliga, de ger också din restaurang möjlighet att nå en större publik genom leverans- och hämtalternativ. Dessutom kan vi skräddarsy förpackningar efter dina önskemål, så att de speglar din restaurangs unika varumärke och stil. Ge dina kunder en unik matupplevelse med våra take away-lösningar för asiatiska restauranger.

 

Ring oss på 019-175700

Mejla oss på kontakt@pac.se 

Hitta våra kontaktpersoner i Sverige

 

Om Pac

Pac grundades 1973 i Örebro. Vi löser våra kunders behov av engångs- och förbrukningsartiklar så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. På Pac strävar vi efter att underlätta vardagen för alla i vårt system. Vi söker ständigt nya lösningar som är mer effektiva, hållbara och lönsamma jämfört med de som finns tillgängliga på marknaden idag. 

Vi är en helhetsleverantör till våra kunder och vi har ett ständigt pågående kvalitets- och miljöarbete. Vi är en del av Optigroup – en ledande europeisk distributionskoncern som tillhandahåller kundanpassade försörjningslösningar till B2B-kunder. 

 

Bli kund nu ➡️

 

Asiatisk broschyr

Bläddra digitalt i vår broschyr med asiatiskt take away-sortiment.

Sushiformar

Fiberformar av förnybart material - inklusive form för maki.

Sushiformar av papper - inklusive stora familjeformar

Sushiformar i plast - inklusive bento- och familjeformar.