Vi gör mer


Helhetsleverantör för bageri, konditori & café

Söker du efter en grossist med ett helhetssortiment av engångs- och förbrukningsartiklar för bagerier, konditorier, caféer och restauranger? Då kan du sluta leta. Vi löser våra kunders behov av engångs- och förbrukningsartiklar så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vi strävar efter att underlätta vardagen för alla i vårt system och söker ständigt nya lösningar som är mer hållbara jämfört med de som finns idag. Vi har ett komplett sortiment som passar för bagare och konditorer!

 

Bli kund nu ➡️

 

Porslin, glas och bestick

Hos oss hittar du även serveringsbestick, kakfat, servetter och andra artiklar för dukning. I vår webbhandel ligger idag ett urval av sådana artiklar - kontakta oss för att få tillgång till hela sortimentet! Vi jobbar tillsammans med de stora producenterna i Sverige.

Hygien och städ

Hygien är viktigt och har blivit än mer viktigt den senaste tiden. Vi har städartiklar som sopsäckar, moppar och trasor samt städkem som till exempel grovrent, maskindiskmedel och handdesinfektion. 

Profilmaterial

Vill du synas mer? Ett bra sätt är att profilera till exempel konditorikartonger, tårtbrickor, kassar, påsar eller brödbackar med din logotype – något som många av våra kunder väljer att göra. Vi har en egen grafisk avdelning med mångårig kompetens för bästa resultat. Kontakta oss för mer information.

Din Bagare

Om du är medlem i Din Bagare kan du handla våra bageriprodukter till förmånliga priser via Stockfiller

Bli kund

Hos oss är det enkelt att bli kund. Fyll bara i vårt formulär, så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakt

Du hittar våra kontaktpersoner i Sverige här.