Vi gör mer


Hygienartiklar för campingar

Vill du se till att dina gäster får en trygg och ren upplevelse på din camping? Då är vårt sortiment av hygienartiklar och städartiklar precis vad du behöver! Vi erbjuder allt från tvål och handdesinfektion till städredskap. Dessutom har vi engångsprodukter och matförpackningar och mycket mer i vårt sortiment.

Vårt breda hygien- och städsortiment är perfekt för campingar och liknande anläggningar. Med våra kvalitetsprodukter kan du säkerställa en ren och hygienisk miljö för dina gäster och personal. Vi erbjuder allt från förbrukningsartiklar som toalettpapper, pappershanddukar och servetter till rengöringsprodukter som gör rent och fräscht på både i kök och hygienutrymmen. Med våra produkter kan du säkerställa att din camping alltid är i toppskick för att ge dina gäster en trevlig och bekväm upplevelse. Dessutom erbjuder vi take away-lösningar som muggar och matförpackningar som gör det enkelt för dina gäster att ta med sig maten ut på äventyr.

 

Ring oss på 019-175700

Mejla oss på kontakt@pac.se 

Hitta våra kontaktpersoner i Sverige

Om Pac

Pac grundades 1973 i Örebro. Vi löser våra kunders behov av engångs- och förbrukningsartiklar så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. På Pac strävar vi efter att underlätta vardagen för alla i vårt system. Vi söker ständigt nya lösningar som är mer effektiva, hållbara och lönsamma jämfört med de som finns tillgängliga på marknaden idag. 

Vi är en helhetsleverantör till våra kunder och vi har ett ständigt pågående kvalitets- och miljöarbete. Vi är en del av Optigroup – en ledande europeisk distributionskoncern som tillhandahåller kundanpassade försörjningslösningar till B2B-kunder. 

 

Bli kund nu ➡️

 

 

Vårt sortiment

Vi är en helhetsleverantör som har allt från toapapper till exklusiva, profilerade kassar. Dessutom har vi ett miljövänligt take-away/cateringsortiment som vi kallar Urban to Go. Låt oss förenkla din vardag! Du behöver bara en leverantör, som i sin tur jobbar hårt för att du ska optimera ditt sortiment. Här är några exempel:

Hållbara take-away-artiklar

Desinfektionsmedel

Hygien- och toapapper

Rengöringsmedel för golvkök, badrum, fönster m.m.

Disk- och torkmedel

Soppåsar och sopsäckar

 

 

 

Associerad partner till CSR

Vi på Pac är stolta över att vara associerad partner till SCR. Det är en ära att få vara en del av en organisation som är dedikerad till att främja och utveckla campingindustrin i Sverige. Vi kan stötta din campingplats med de produkter och tjänster som behövs för att skapa en ren och hygienisk miljö för dina gäster.

Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa produkter och professionell service för att möta våra kunders behov, och vi är engagerade i att fortsätta att leverera på detta löfte. Vi arbetar också kontinuerligt för att stärka vårt sortiment av hållbarhet och miljövänliga lösningar, vilket är en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med SCR för att främja en trygg, ren och hållbar campingupplevelse för alla.