Vi gör mer


Om Pac

Pac grundades 1973 i Örebro. Vi löser våra kunders behov av engångs- och förbrukningsartiklar så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

På Pac strävar vi efter att underlätta vardagen för alla i vårt system. Vi söker ständigt nya lösningar som är mer effektiva, hållbara och lönsamma jämfört med de som finns tillgängliga på marknaden idag.

Vi är en helhetsleverantör till dagligvaruhandeln samt hotell- och restaurangbranschen och vi har ett ständigt pågående kvalitets- och miljöarbete. Vi är en del av Optigroup – en ledande europeisk distributionskoncern som tillhandahåller kundanpassade försörjningslösningar till B2B-kunder. 

 

Bli kund nu ➡️

 

Ring oss på 019-175700

Mejla oss på kontakt@pac.se 

Hitta våra kontaktpersoner i Sverige

 

Svensktillverkad kundunik bärkasse!

Hos oss kan du välja en papperskasse tillverkad av närproducerat kraftpapper framställt av pappersmassa från skandinaviska bruk - dessutom med eget tryck på.

Kassen trycks och konverteras i Sverige. Det blir inga onödiga transporter och full kontroll på hela produktionskedjan. Beställ en profilerad svensk kvalitetsbärkasse!

 

Profilartiklar

Många andra av våra artiklar kan profileras med tryck.

Ofta har våra kunder en idé om hur deras profilmaterial ska se ut. Då är det bara att lämna skissen (kan vara mer eller mindre avancerad) till vår grafiska formgivare, som inom kort presenterar en professionell, kundunik och produktanpassad design.

 

Ring 019-175700 för mer information om profiltryck

 

Fruktpåsar och grönsakspåsar

Pac har ett stort sortiment av papperspåsar och plastpåsar som går att använda till frukt och grönt. Vi har plastpåsar av förnyelsebara råvor (stärkelsebaserad plast) samt papperspåsar med glassine-fönster. Glassine är ett slags halvgenomskinligt papper. Hos oss hittar du även kanisterpåsar och self up-påsar för ägg, räkor eller till exempel lösviktsgodis. 

Produktbroschyr

Vi har förenklat för dig genom att ta fram en produktbroschyr speciellt för dagligvaruhandeln.

Där har vi samlat ett urval av sortimentet som brukar behövas i en matvarubutik. Vill du se hela sortimentet finns det här i vår webbhandel. Undrar du över något, kontaktar du bara vår kundtjänst via chatt eller på telefon 019-175700.

Bläddra i vår DVH-broschyr

Vårt hållbara sortiment

Låt oss förenkla din vardag! Du behöver bara en leverantör, som i sin tur jobbar hårt för att du som handlare ska optimera ditt sortiment av engångs- och förbrukningsartiklar.

Hos oss får du möjlighet att plastbanta - vi har alternativen - och där det behövs plast finns det fossilfria produkter. Vi lyssnar alltid av kundens behov och tar ständigt in nya hållbara artiklar i sortimentet. Du hittar enklast dessa produkter i kategorin Urban to Go.

Se våra hållbara take-away-artiklar