Vi gör mer


Om Pac

Pac grundades 1973 i Örebro. Vi löser våra kunders behov av engångs- och förbrukningsartiklar så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

På Pac strävar vi efter att underlätta vardagen för alla i vårt system. Vi söker ständigt nya lösningar som är mer effektiva, hållbara och lönsamma jämfört med de som finns tillgängliga på marknaden idag. År 2021 omsatte vi 470 miljoner SEK och hade 75 anställda.

Vi är en helhetsleverantör till dagligvaruhandeln samt hotell- och restaurangbranschen och vi har ett ständigt pågående kvalitets- och miljöarbete. Vi är en del av Optigroup – en ledande europeisk distributionskoncern som tillhandahåller kundanpassade försörjningslösningar till B2B-kunder. 

Fyll i en ansökan redan idag om att bli webbkund hos oss.

 

Vårt sortiment

Låt oss förenkla din vardag! Du behöver bara en leverantör, som i sin tur jobbar hårt för att du som handlare ska optimera ditt sortiment av engångs- och förbrukningsartiklar.

Hos oss får du möjlighet att plastbanta - vi har alternativen - och där det behövs plast finns det fossilfria produkter. Vi lyssnar alltid av kundens behov och tar ständigt in nya hållbara artiklar i sortimentet. Du hittar enklast dessa produkter i kategorin Urban to Go.

Se våra hållbara take-away-artiklar

Profilartiklar

Många av våra artiklar kan profileras med tryck.

Ofta har våra kunder en idé om hur deras profilmaterial ska se ut. Då är det bara att lämna skissen (kan vara mer eller mindre avancerad) till vår grafiska formgivare, som inom kort presenterar en professionell, kundunik och produktanpassad design.

Ring 019-175700 för att få veta mer om profiltryck på våra artiklar

Produktbroschyr

Vi har förenklat för dig genom att ta fram en produktbroschyr speciellt för dagligvaruhandeln.

Där har vi samlat ett urval av sortimentet som brukar behövas i en matvarubutik. Vill du se hela sortimentet finns det här i vår webbhandel. Undrar du över något, kontaktar du bara vår kundtjänst via chatt eller på telefon 019-175700.

Bläddra i vår DVH-broschyr