Sterling finemballage

Sterling har sedan starten för drygt 40 år sedan stått för kvalitet och service. Inte minst vittnar utmärkelsen som Kunglig Hovleverantör sedan 1980-talet om detta. Sterling är sedan 2014 en del av Pac AB och är vårt varumärke för fackhandel till både mindre butiker som större kedjor.

Sortiment

Sterlings sortiment är indelat i konsumentprodukter och butiksemballage. Konsumentprodukterna är mindre förpackningar av presentpapper, presentpåsar, presentband, presentkartonger m.m. som går utmärkt att sälja vidare till konsument. Butiksemballage innehåller ett liknande sortiment, men i större förpackningar för att passa den professionella marknaden i butik.

Profiltryck

Vi kan hjälpa våra kunder med profilerade förpackningslösningar och koncept. Du kan efterleva din varumärkesprofil ända ut i gatubilden med hjälp av profiltryckta artiklar och det mesta går att lösa. Vi tycker att önskemål från våra kunder utvecklar oss som företag. Kontakta vår kundtjänst på 019-175700 eller info@pac.se om du är intresserad av vad vi har att erbjuda inom profiltryck.