Vi gör mer


Duka & Servera

Köksredskap

Bakpenslar, som traditionellt används för att applicera smör eller glasyr på bakverk, är också utmärkta för att sprida grillmarinader jämnt över kött och grönsaker.
Bunkar i rostfritt.
Glasburkar, lock är tillbehör.
Skapad för såväl restauranger som smakfulla och storkokande hem. Kastrullen består av rostfritt 18/10-stål med ett stort greppvänligt handtag och en sandwichbotten.
Allt från kockkniv till brödknivar.
Kökshanddukar är oumbärliga i köket för att torka händer, rengöra ytor och hantera heta kastruller.
Olika storlekar av köksmått.
Diverse artiklar till förberedning av mat och förvaring av t.ex. hackad lök eller uppskuret kött.
Gör ditt arbete lite lättare.
En osttråd skär mjuka till halvfasta ostar med precision. När tråden dras genom osten skär den jämna skivor utan att klämma eller smula osten, vilket ger en snygg presentation och bevarar ostens struktur.
Spadar i trä och metall.
Rivjärn är ett mångsidigt verktyg i köket, som används för att skapa olika texturer i matlagningen. Pizzaskärare används för att enkelt skära pizza i jämna bitar.
Silar och durkslag är oumbärliga köksredskap som används för att sila vätska från mat, som pasta eller grönsaker. Deras hålade design gör dem effektiva för att snabbt dränera vätska.
Perfekt till att ösa med till soppor och grytor.
För kockar är skalare och peelers oumbärliga verktyg. Konservöppnare bör vara robusta och pålitliga för att klara av den dagliga användningen i ett professionellt kök.
Skärbräda i papper och i plast.
Olika tillbehör för stekbordet.
Stekpannor är platta och breda med låga kanter, idealiska för stekning, bryning och snabb matlagning vid höga temperaturer. Sauteuser har däremot högre, raka eller lätt rundade kanter och en bredare botten, vilket gör dem perfekta för att sautera, bräsera och laga mat som kräver omrörning och lite mer vätska.
Termometrar för kyl/frys och mat.

Vispa ihop ingredienserna med en klassisk ballongvisp. Kroken är av rostfritt stål.

Vågar för att väga mat m.m.
Blandade artiklar som hjälper dig i köket.