Vi gör mer


Städ, Kem & Hygien

Libresse

Dispenser Tork Libresse för mensskydd

Mått:320x121x394 mm
Färg:Vit
Material:Plast
Antal/frp:1
Art.nr:3515201
BESKRIVNING

3 av 5 vill ha gratis mensskydd på arbetsplatsen, enligt en Sifo-undersökning som utfördes på uppdrag av Essity 2021. Med den nya Essity dispensern från varumärkena Tork och Libresse är det enkelt att uppgradera toaletterna med mensskydd och visa att du bryr dig om personal och besökare. I dispensern finns såväl bindor som tamponger och trosskydd, vilket innebär att det alltid finns ett passande skydd.

3515201

       
Dispenser Tork Libresse för mensskydd
3515215

Libresse Trosskydd So Slim refillkassett Tork

Övrig information
Övrig information
Beskrivning
Mått:8x150 st/kassett
Färg:So Slim
Material:
Antal/frp:1200
Art.nr:3515215

3 av 5 vill ha gratis mensskydd på arbetsplatsen eller kontoret, enligt en undersökning gjord av Sifo på uppdrag av Essity 2021. Med den

...nya dispensern från Essitys varumärken Tork och Libresse blir det enkelt att uppgradera toaletterna med mensskydd och visar att ni värnar om all personal och varje besökare.  Använd färdigpackade kassetter av Libresse trosskydd So Slim för att spara tid vid påfyllningen.

Tunt, diskret och Svanenmärkt trosskydd som kan användas i alla typer av trosor. Perfekt trosskydd att använda varje dag, för en fräsh känsla eller vid flytningar CurveFit™: Formar sig efter dig så att du alltid kan känna dig lika bekväm. Styckförpackat. Dermatologiskt testad och utan parfym. Libresse trosskydd med ProSkin-formula kombinerar en unik pH-balanserad infusion och ett extra andningsbart material, för att ta hand om underlivet.

Fördelar + Färdigpackade kassetter för att spara tid. + Tunt och diskret mensskydd med perfekt passform. + Ultra-andningsbart toppskikt, för en fräsch känsla. + Dermatologiskt testad och utan parfym.

3515220

Libresse Bindor Ultra Plus Wing refillkassett Tork

Övrig information
Övrig information
Beskrivning
Mått:10x56 st/kassett
Färg:Ultra Plus
Material:
Antal/frp:560
Art.nr:3515220

3 av 5 vill ha gratis mensskydd på arbetsplatsen eller kontoret, enligt en undersökning gjord av Sifo på uppdrag av Essity 2021. Med den

...nya dispensern från Essitys varumärken Tork och Libresse blir det enkelt att uppgradera toaletterna med mensskydd och visar att ni värnar om all personal och varje besökare.  Använd färdigpackade kassetter av Libresse bindor Ultra+ Wing för att spara tid vid påfyllningen.

Tunna Svanenmärkta bindor med vingar. SecureFit™: Perfekt passform säker mot läckage. TripleProtection: Barriärer längs kanterna, en kärna som absorberar snabbt och förstärkt läckageskydd bak. Med Roll.Press.Go™ rullar du bara in det använda mensskyddet i plasten och pressar ihop de förlimmade kanterna. Dermatologiskt testad och utan parfym. Libresse bindor med SecureFit™ och TripleProtection är specialdesignade för att forma sig efter din kropp och sitta på plats. Så att du kan känna dig trygg under din menscykel, oavsett var du befinner dig.

Fördelar + Ultratunn, med vingar för perfekt passform + Ultra-andningsbart toppskikt, för en fräsch känsla + Dermatologiskt testad och utan parfym

3515230

Libresse Trosskydd So Slim Tork

Övrig information
Övrig information
Beskrivning
Mått:5x90 st
Färg:So Slim
Material:
Antal/frp:450
Art.nr:3515230

Tunt, diskret och Svanenmärkt trosskydd som kan användas i alla typer av trosor. Perfekt trosskydd att använda varje dag, för en fräsh känsla eller

...vid flytningar. CurveFit™: Formar sig efter dig så att du alltid kan känna dig lika bekväm. Styckförpackat. Dermatologiskt testad och utan parfym. Libresse trosskydd med ProSkin-formula kombinerar en unik pH-balanserad infusion och ett extra andningsbart material, för att ta hand om underlivet.

Fördelar + Tunt och diskret mensskydd med perfekt passform. + Ultra-andningsbart toppskikt, för en fräsch känsla. + Dermatologiskt testad och utan parfym.

Transportförpackning (TRP): 5 x 90-pack. Konsumentförpackning: 3 x 30-pack.