Vi gör mer


Städ, Kem & Hygien

Handdukspapper H5

Handdukspapper 1-lag PeakServe Cont. Universal H5

Mått:80x201 mm
Färg:Vit
Material:Nyfiber
Antal/frp:4920
Art.nr:3407055
BESKRIVNING

Tork PeakServe® i Elevation-design: den senaste innovationen utformad för välbesökta toalettutrymmen där personalen måste maximera städtiden och upprätthålla ett bra besöksflöde. Dispensersystemet är kompatibelt med Tork PeakServe® Continuous® Handduk, har en hög kapacitet på över 2 100 handdukar och kan mata ut snabbt och utan avbrott för att behålla flödet. De komprimerade refillhanddukarna går snabbt att fylla på när som helst och är enkla att förvara och transportera, vilket ger personalen möjlighet att fokusera på städbehovet istället för påfyllningsbehovet. Elevation dispensrarna har en funktionell och modern design.

 

3407055

   
Handdukspapper 1-lag PeakServe Cont. Universal H5
Artikel märkt med EU-Blomman.Hållbart skogsbruk.
3407056

Handdukspapper 1-lag PeakServe Continuous Tork H5

Artikel märkt med EU-Blomman.Hållbart skogsbruk.
Beskrivning
Mått:80x201 mm
Färg:Vit
Material:Nyfiber
Antal/frp:3240
Art.nr:3407056

Tänk på dina gästers komfort med Advanced Tork PeakServe®-handduken: den torkar händerna ordentligt och har en trevlig mönsterpräglad grå lövdekoration. Tork PeakServe®: den senaste

...innovationen utformad för högtrafikerade toalettutrymmen där personalen måste maximera rengöringstiden och upprätthålla ett bra besöksflöde. Systemet är kompatibelt med Tork PeakServe-dispensern. Det har en hög kapacitet på över 2 100 handdukar som kan matas ut snabbt och utan avbrott för att behålla flödet. De komprimerade refillhanddukarna kan snabbt fyllas på när som helst, och de är dessutom enkla att förvara och transportera, så att personalen kan fokusera på rengöring.