Vi gör mer


Städ, Kem & Hygien

Hygienpapper

Öka dina gästers komfort och skapa en hygienisk miljö i bastun med Tork sittskydd.

Toalettpapper, pappershanddukar och livsmedelsgodkänt hygienpapper – allt under eget märke. Artiklarna är miljögodkända har hög våtstyrka och hög vithet.
Z & M-foldhanddukar är lämplig för miljöer som kräver både komfort och hygien - såsom hotell, restauranger, kontor och vårdinrättningar.
H3 systemet för C-vikta pappershanddukar är ett traditionellt system för offentliga miljöer. Z-vikta pappershanddukar har mycket hör uppsugningsförmåga och ger en i taget.
Tork PeakServe®: den senaste innovationen utformad för välbesökta toalettutrymmen där personalen måste maximera städtiden och upprätthålla ett bra besöksflöde. Dispensersystemet är kompatibelt med Tork PeakServe® Continuous® Handduk, har en hög kapacitet på över 2 100 handdukar och kan mata ut snabbt och utan avbrott för att behålla flödet.
Tork Matic Handdukssystem ingår i Tork Elevation Line. H1 Handdukar på rulle har en hög kapacitet som är idealisk för trafikerade toalettutrymmen i olika miljöer.
Tork Wave Line är det nya namnet på dispenserserie tidigare känd som Lotus Professional.Tork Elektroniska system (H12) för Handdukar på rulle har en hög kapacitet som är idealisk för trafikerade toalettutrymmen såsom skolor och flygplatser.
Tork Elektroniska system (H13) för Handdukar på rulle har en hög kapacitet som är idealisk för trafikerade toalettutrymmen såsom skolor och flygplatser.
Papper med hög absorptionsförmåga för effektiv torkning. En hygiensk handtorklösning där plana ark matas ut i lagom storlek för kontrollerad förbrukning.
Hushållspapper och köksrullar.
Tork Rengöringsduk Precision är slitstark och flexibel. Dukarna levereras som en refillrulle för Handy Bucket - en hink som kan användas för att göra egna våtdukar med de kemikalier som du behöver.
System Mini Centrummatad M1 passar överallt där du behöver torkpapper till hands. Mini är den mindre modellen för trånga utrymmen.
System Centrummatad M2 är idealisk för områden med stor förbrukning och passar överallt där du behöver papper till hands. Det finns ett brett sortiment med allroundpapper i olika kvaliteter för all slags avtorkning, för både händer och ytor.
I system W1 ingår både vägg- och golvställ till stora torkrullar för användning inom t. ex.
Tork W4 är ett system för vikta torkdukar som erbjuder förbrukningskontroll tack vare att du får en duk i taget. Den transparanta huven på hållarna gör det enkelt att se när det är dags för påfyllning.
Tork-rullar med arkmatning för medelhög kapacitet. Allt som du gillar med Lotus Professional lever nu vidare i Tork.
Tvättlappar på rulle i olika tjocklekar.