Vi gör mer


Städ, Kem & Hygien

Toalettpapper

Små toalettrullar. Exempelvis sådana man har i hemmet.
Med Toalettpapper Mini Jumbo T2 får du ett system som passar för toaletter som är välbesökta men som också fungerar bra där medelkapacitet behövs. Det finns ett brett urval av papperskvaliteter – allt från mjukt, vitt, 3-lagers papper till mer enkla 1-lagers papper.
Toalettpapper Jumbo T1 är lämplig för toaletter med många besökare tack vare dess tåliga design och mycket höga kapacitet. Jämna, runda ytor underlättar rengöring.
Toalettpapper, kompaktrullar Auto Shift T6 har kompakt design och är utrymmessnålt. Hållarna har plats för två rullar.
Ett effektivt system med kompakta rullar utan fast kärna (hylslöst toalettapper). En enda kompakt toarulle motsvarar 4,5 rullar vanligt toalettpapper.
Vikt Toalettpapper T3 har låg förbrukning och är perfekt för mindre toaletter. Systemet ger ett ark i taget och kan med lätthet fyllas på innan toalettpapperet tagit slut.
Tork SmartOne system (T8) är ett unikt ark-för-ark-system på en rulle. Den är lämplig för hög till väldigt högtrafikerade miljöer och fungerar även i de mest krävande miljöer.
En kombination av hygien och stor kapacitet. SmartOne matar fram ett ark papper åt gången, vilket säkrar hygienen och minskar konsumtionen med upp till 40 procent.
Färgat toaletttpapper för speciella tillfällen.
Tork Vikt Toalettpapperssystem erbjuder hygienisk utmatning av ett ark i taget, vilket minskar avfallet och underhållskostnaderna. Tork Vikt Toalettpapper skapar en god balans mellan pris och prestanda.